Beşiktaş’ta ünlü bir gece kulübünün önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından açılan ateş sonucunda 1’i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.
Beşiktaş, Yıldız Posta Caddesi üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Sabah saat 04.00 sıralarında Yıldız Posta Caddesi üzerinde bulunan ünlü gece kulübüne gelen kimliği belirsiz kişilerle çalışanlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz şahıslar gece kulübünden çıkartılmak istendi. Dışarı çıkartılan şüpheliler bir süre sonra gece kulübüne dönerek beraberinde getirdikleri silahla ateş açmaya başladı. Kimliği belirsiz kişiler tarafından açılan ateş sonucunda Ercan D.(28) ve Hüseyin E.(38) isimli vatandaşlar yaralandı. Şüphe şahıslar plakaları alınamayan bir otomobille olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olduğu öğrenilen Ercan D. ve bacağından yaralanan Hüseyin E. isimli vatandaşları Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Ercan D. isimli vatandaşın ameliyata alındığı öğrenilirken hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi. Bir diğer yaralı Hüseyin E.’nin ise durumunun iyi olduğu belirtildi.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri gece kulübünün bulunduğu caddeyi emniyet şeridiyle kapatırken çevrede inceleme yaptı. Şüpheli şahısların tespiti için güvenlik kamera kayıtları inceleme altına alan ekipler, olayı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.