Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesine bağlı Ataköy’de beton mikseri ile otomobilin çarpıştığı kazada 1’i ağır 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Lüleburgaz istikametinden Pınarhisar istikametine gitmekte olan T.K. kontrolündeki otomobille, Pınarhisar istikametinden gelen Ş.B. yönetimindeki beton mikseri çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü T.K. ve yanında bulunan eşi İ.K. araçta sıkıştı. Beton mikseri ise çarpmanın etkisiyle yol kenarında bulunan dere yatağına savruldu.
Otomobilde sıkışan yaralılar uzun uğraşlar sonucu otomobilden çıkarıldı. Durumu ağır olan otomobil sürücü T.K. Lüleburgaz Devlet Hastanesine götürülürken eşi İ.K. ise Pınarhisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. İ.K.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Beton mikserinin sürücüsü Ş.B. kazadan yara almadan kurtuldu.
Kaza sonrası yolda araç kuyruğu oluştu
Kazanın meydana geldiği yolun trafiğe kapatılması sonucu uzun araç kuyruğu oluştu. Hurdaya dönen otomobilin çekici tarafından olay yerinden kaldırılıp itfaiye ekiplerinin de temizleme çalışması yapmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.