Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir birahanede eğlendikten sonra içeride mahsur kalan 3 arkadaşın yardımına itfaiye ve polis ekipleri yetişti. İtfaiyenin yardımıyla dışarı çıkan ve ayakta durmakta zorlanan şahıslar, polise ve itfaiyeye teşekkür ederek mekandan ayrıldı.
Olay saat 04.00 sıralarına Muratpaşa ilçesi Şarampol Caddesi üzerinde bulunan bir birahanede meydan geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde mekana gelen 3 arkadaş birlikte alkol almaya başladı. 3 arkadaş daha sonra gecenin ilerleyen saatlerinde kapıda bulunan kepengi kapatarak içeride alkol almaya devam etti. Bir süre sonra evlerine gitmek için dışarı çıkmak isteyen 3 kişi, kepengin otomatik düğmesinin bozulması nedeniyle kapıyı açamayınca polisten yardım istedi.
Olay yerine giden polis ekipleri, durumu itfaiye görevlilerine bildirdi. Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, yaklaşık 30 dakikalık çalışmanın ardından kepengi yukarı kaldırarak şahısları tek tek çıkardı. İçeriden çıkan Hüseyit Özmert, kepeğin bozulduğunu ifade ederek, 1,5 saat içeriden çıkamadıklarını ifade etti. Ayakta durmakta zorlanan 3 arkadaş daha sonra polis ve itfaiye ekiplerine teşekkür ederek mekandan ayrıldı.