Muğla’nın Bodrum ilçesine uyuşturucu madde olan bonzai ve ekstazi kullandıktan sonra komaya giren 3 gençten biri hayatını kaybetti. Gençlere uyuşturucu temin ettiği tespit edilen 3 kişi KOM ekiplerince gözaltına alındı.
Bodrum’da edindikleri uyuşturucu maddeyi kullanan gençlerden 20 yaşındaki Eyigün Ulaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Akşam saatlerinde Konacık Mahallesinde bulunan Adayer çocuk parkı içinde kendilerinden geçmiş bir halde vatandaşlar tarafından bulunan gençler için sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri gençlerin uyuşturucu komasına girdiklerini tespit edince durumu polis ekiplerine bildirdi. Komaya giren gençler sağlık ekipleri tarafından Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılırken polis ekipleri parkta inceleme yaptı. Polisler gençlerin oturduğu bankta bir miktar uyuşturucu madde buldu.
Gün içinde aynı olaydan hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki Eyigün Ulaş’ın ise hayatını kaybettiği öğrenildi. Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri uyuşturucu temin ettikleri tespit edilen 3 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.