Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen 5 ayrı trafik kazasında 3’ü çocuk 18 kişi yaralandı
Oylat kavşağında meydana gelen kazada, Mahmut B. idaresindeki 16 KPL 60 plakalı özel otomobil, kontrolden çıkarak Bursa’dan Batman’a yolcu taşıyan Şerafettin Ş’nin kullandığı 72 EA 372 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü ile çarpıştı. Otomobil, taklalar atarak yağmur suyu kanalına düştü. Ters dönen otomobilde bulunan sürücü ile 3’ü çocuk 6 kişinin imdadına kazaya karışan otobüsteki yolcular yetişti. Hafif yaralananlara 112 ekiplerince olay yerinde müdahale edildi.
Diğer kazada, Fikret K. idaresindeki 19 KK 329 plakalı hafif ticari araç, Osmaniye mevkiinde kontrolden çıktı. Şarampole yuvarlanıp, ağaçlara çarparak yan duran araçta can pazarı yaşandı. Kazada yaralanan 82 yaşındaki Ruziye K., 52 yaşındaki Betül K., 46 yaşındaki Şükran K. ve 23 yaşındaki Kübra K., 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Üçüncü kazada, 18 yaşındaki Berkehan G’nin kullandığı 16 Y 8590 plakalı özel otomobil, Sefer K. yönetimindeki 34 TU 9440 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yan yatan hafif ticari aracın sürücüsü Sefer K. ile eşi Ayşen K., kızları 12 yaşındaki Ece K. ve 9 yaşındaki Zeynep Burçak K. hafif yaralandı.
Bir diğer kazada ise, motosikletiyle seyir halindeki Hasan M., direksiyon hakimiyetini kaybederek düştü. Kazada motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Her iki kazada yaralananlar İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bu arada, İnegöl AVM kavşağında meydana gelen kazada, Tülay K. idaresindeki özel otomobil, Teminder D. yönetimindeki özel otomobil ile çarpıştı. Teminder D. ile aynı araçta bulunan Saniye D. ile Nuriye P. yaralanarak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.