Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde cip ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Alınan bilgilere göre, Çerkezköy Tepe istikametinde seyir halinde olan Onur Alp V. yönetimindeki 59 TY 589 plakalı motosiklet, Cengiz Topel Caddesi’ne çıkan Rıdvan G. yönetimindeki 34 FT 3333 plakalı cipe yandan çarptı. Kazada, Onur Alp V. yönetimindeki motosiklette bulunan Ertan Ö. ağır yaralanırken; motosiklet sürücüsü Onur Alp V. ile cip sürücüsü Rıdvan G. hafif yaralandı. Kaza mahalline 3 ayrı ambulans sevk edildi.
Yaralılara ilk müdahale, haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yapılan müdahalelerinin ardından durumu ağır olan Ertan Ö. ambulansla Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırılıarak tedavi altına alınırken; diğer yaralılar Rıdvan G. ve Onur Alp V. ise Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.