Samsun’da bir kişi gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya gelen ve hastalanan ikiz çocuklarını görmek için kara çarşaf giyerek gittiği hastanede canlı bomba zannedilip meydan dayağı yedi.
Olay, Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Polikliniğinin arka kısmında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evli 1 çocuk babası 35 yaşındaki Ö.K., evli olan akrabası ile gayrimeşru ilişki sonucu ikiz kızları dünyaya geldi. 3 aylık oldukları öğrenilen ikizler hastalanınca anneleri tarafından Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine götürüldü. Çocuklarının hasta olduğunu öğrenen Ö.K., onları görmek için kadın kılığına girdi. Tanınmamak için kara çarşaf giyen şahıs, ellerine de siyah kadın eldiveni takıp hastaneye gitti. Hastanede Ö.K.’nin erkek olduğunu anlayan vatandaşlar canlı bomba zannedip üzerine atlayarak darp ettiler. Ö.K.’yi vatandaşların elinden polis kurtardı.
Gözaltına alınarak Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürülen Ö.K.’nin kadın kıyafetini çocuklarını görmek için giydiği ortaya çıkınca darp sonucu yaralandığı için müşteki konumunda İlyasköy Polis Merkezi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.