D-100 Karayolu Düzce kesiminde meydana gelen kazada otomobil, elektrikli bisiklete çarptı. Kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. 10 aylık bebeğin yaralı annesinin başında ağlaması ise kazayı görenlerin yüreğini sızlattı.
Kaza, D-100 Karayolu Soğancı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan M.Ç.’nin kullandığı 34 FR 1705 plakalı otomobil, D-100 Karayolu Düzce kesiminde Soğancı Kavşağı’na geldiği esnada C.B.’nin kullandığı ve kavşağa kontrolsüz girdiği iddia edilen elektrikli bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle elektrikli bisiklet yolun kenarına savrulurken, sürücüsü C.B. ağır yaralandı. Elektrikli bisiklete çarpan otomobil ise yolun kenarındaki refüje çıkarak durabildi.
Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine 112 acil servis ekipleri ve Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ait kaza kırım ekibi geldi. Kazanın etkisiyle otomobilin sıkışan kapılarını itfaiye ekipleri açarken, yaralılara 112 acil yardım ekipleri müdahale etti.
Kazada otomobil içinde bulunan G.K. ile G.Ç. yaralanırken sürücü M.Ç. ve 10 aylık bebek ise yara almadan kurtuldu. Yaralılar ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.