Güngören’de çıkan ve nedeni henüz belirlenemeyen silahlı kavgada 2 kişi yaralanırken, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli şahıs olay yerinden kaçtı. Olayda yaralanan 2 şahsın ise dayı ve yeğen oldukları belirtildi.
Olay, saat 13.00 sıralarında Güven Mahallesi Çalışlar Sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi otomobiliyle Çalışlar Sokağa geldi. Aracından inen saldırgan o sırada sokak üzerinde bulunan ve dayı yeğen oldukları belirtilen Ahmet A, (41) ve Serdar A.Ç.(22) ile tartışmaya başladı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Kimliği belirlenemeyen şahıs yanında getirdiği silah ile Ahmet A, ve Serdar A.Ç.’ye ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonrası dayı ve yeğeni yaralandı. Saldırgan daha sonra geldiği otomobille hızla olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken, yaralılar müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay yerine güvenlik şeridi çeken polis ekipleri sokak üzerinde boş kovan ele geçirdi.
Polis ekiplerinin olay ile ilgili incelemesi sürerken, olayı gerçekleştiren zanlıyı yakalamak için operasyon başlatıldı.