DENİZLİ (İHA) – Denizli polisi, hediyelik eşya içerisinde kente sokulmaya çalışılan metamfetamin maddesi ve bir eve yapılan operasyonda 1 kilo 140 gram esrar maddesi ele geçirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara-Denizli karayolunda kontrol yapan Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir yolcu otobüsünde tedirgin davranışlar sergileyen Z.T. isimli kadının üzerinde ve yanındaki çantalarda bir kısmı hediyelik eşya içerisine, bir kısmı çanta astarına gizlenmiş vaziyette toplam 200 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi. Zehir tacirlerinin kuryesi olarak İstanbul’dan kente uyuşturucu madde sevk etmeye çalıştığı anlaşılan şüphelinin bağlantılı olduğu yabancı uyruklu S.A.H. da Çatalçeşme bölgesinde suçüstü yakalandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen bir diğer çalışmada ise Kınıklı Mahallesi’nde uyuşturucu madde satışı yapılan bir eve operasyon düzenlendi. Operasyonda satışa hazır toplam 1 kilo 140 gram esrar maddesi ele geçirilirken, B.T. isimli şahıs gözaltına alındı.

Uyuşturucu madde ticareti suçundan adli mercilere sevk edilen Z.T., S.AH. ve B.T. tutuklandı.