Bursa’da, dün gece 3 gencin hayatını kaybettiği kazada, arka koltukta yolcu olarak bulunan Şükrü Can Eser’in, aynı zamanda doğum günü olduğu ortaya çıktı. 3 arkadaş aynı gün toprağa verildi.
Mudanya yolu Geçit kavşağında, Oğuzhan Yıldırım idaresindeki 16 GL 863 plakalı otomobil, virajı alamayarak yol kenarında çöp toplayan Ali Osman D’nin kullandığı 16 YS 964 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta sıkışan Oğuzhan Yıldırım ile Mertcan Özkasapoğlu öldü. Arka koltukta bulunan ve ağır yaralanan Şükrü Can Eser ise hastanede hayatını kaybetti. Üç arkadaş, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.
Doğum gününde öldü
Çekirge Devlet Hastanesi’nde bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan üç gençten Şükrü Can Eser’in bugün doğum günü olduğu ortaya çıktı. Mudanya’da bir balık restoranında çalıştığı öğrenilen talihsiz genç bugün öğle namazını müteakip Güzelyalı’da gözyaşları arasında toprağa verildi. Ailesi ve arkadaşları fenalık geçirdi. Şükrü Can Eser’in dün öğle saatlerinde Facebook hesabından yaptığı son paylaşımı ise yürek burktu. Motosikletinin fotoğrafını paylaşan genç, altına da, "Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz" yazdı.