Adana’da bir aracın park halindeki kamyonete çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Araç sürücüsü ve hayatını kaybeden yolcunun ikaz sesini susturmak için emniyet kemerlerini arkadan bağladıkları ortaya çıktı.
Kaza, Seyhan ilçesi D-400 karayolu Türkiye Jokey Kulübü Adana Hipodromu karşısında meydana geldi. İddiaya göre, Yağmur Talat’ın kullandığı 34 GN 8517 plakalı otomobil ile plakası alınamayan TIR’ın arasından geçmeye çalışan Ali Atız yönetimindeki 80 GC 375 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu park halindeki 01 B 3357 plakalı kamyonete çarptı. Araçta sıkışan yolcular Mustafa Pirinci ve Berat Balan, CANKUR ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak hastanelere kaldırıldı. Kazayı yara almadan atlatan ancak büyük şok yaşayan sürücü Ali Atız da ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Berat Balan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kazanın ardından aracın ön koltuklarının emniyet kemerlerinin arkadan bağlanması dikkat çekti. Polis, kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.