Fatih’te sahte içki imalathanesine düzenlenen operasyonda 300 litre alkol ele geçirildi. 1 kişinin tutuklandığı operasyon polis kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Fatih’te bir iş yerinin sahte içki imalathanesi olarak kullanıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Belirlenen adrese yönelik yapılan takiplerin ardından operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 300 litre metil alkol, 85 adet boş içki şişesi, bin 500 adet çeşitli içki şişelerine ait etiketler ve 480 adet içki şişesi kapağı ele geçirilirken, İ.B. isimli bir şüpheli ise gözaltına alındıkta sonra tutuklandı. Operasyon anı ise polis kamerasına yansıdı.

Polis kamerasına yansıyan görüntülerde, ekiplerin içki imalathanesine girerek arama yaptıkları görülüyor. Yapılan aramalarda çok sayıda içki şişesi ve alkol ele geçiriliyor.

Gözaltına alınarak emniyete götürülen şüpheli, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan İ.B. isimli şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.