Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde ormanlık alanda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen’e ait 500’a yakın kitap ve çok sayıda CD ormanlık alan içinde ateşe verildi.
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmalar devam ediyor. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yurt genelinde FETÖ lideri Fethullah Gülen’e tepkiler çığ gibi büyürken, birçok yerde Gülen’e ait kitaplar çöpe atılıp yakılıyor. Çerkezköy’de de Kuşbahçe mevkiindeki ormanlık alan içinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen’e ait 500’a yakın kitap ve çok sayıda CD yakıldı.
FETÖ mensuplarının darbe girişiminin başarısız olmasının ardından ülkenin birçok noktasında çöp konteynerleri Fetullah Gülen’e ait kitaplarla dolup taşarken; Çerkezköy’de ise 500’e yakın kitap ateşe verildi. Kuşbahçe mevkiine eğlenmek için giden bir grup arkadaş, ağaçların arasından duman geldiğini görünce duman çıktığı noktaya gittiler. Vatandaşlar sönmek üzere olan ateşte yanan kitapların FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen’e ait olduğunu görünce Gülen’e ve darbe girişimine lanet okudu.