Bakırköy Florya Caddesi üzerinde bir oto galeriye el yapımı patlayıcı ile iş yerine yapılan saldırı anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Olay, Florya Şenlikköy Mahallesi Florya Caddesi üzerinde 30 Nisan Cumartesi günü meydana gelmişti. İddiaya göre, cadde üzerinde lüks bir oto galerisine gelen 4 kişi ile iş yeri sahipleri arasında sözlü tartışma yaşanmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine bir kişi cebinden çıkardığı el yapımı patlayıcı atarak kaçmaya çalışmış, patlayıcının infilak etmesi sonucu Mehmet Sancak isimli 1 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı.
Olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlatan polis ekipleri olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerine ulaştı. Ortaya çıkan görüntülerde is yerindeki grup ile işyerine gelen grup arasında silahlı boğuşma yaşandığı, ardından da el yapımı patlayıcının patladığı görülüyor. Patlamanın ardından ortalık savaş alanına dönerken iş yerinin içi kısa bir alev parlamasının ardından Dumanlar içinde kaldığı ve bir kişinin yere yığıldığı kameraya yansıyor.