Gaziantep’te bir grup, pompalı tüfeklerle bir evi kurşun yağmuruna tuttu. Evden de pompalı tüfekle verilen karşılık nedeniyle çıkan çatışmada 4 kişi yaralandı.
İddiaya göre, Ahmet A., Reşit A., ve Bilal A., isimli 3 şahıs, ellerindeki pompalı tüfek ile Gaziantep’in Şahinbey ilçesi İnönü Mahallesi Yeşilırmak caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binanın en üst katını kurşun yağmuruna tuttu. Binanın en üst katında oturan Muhammet Y.’nin de karşılık vermesi ile caddede güpe gündüz çatışma çıktı. Cep telefonu ile çatışma anı kaydedilirken, olayda kebapçı olduğu belirtilen Mehmet Ali Erbay ile birlikte Ahmet A., Reşit A., ve Bilal A., yaralandı. Kebapçı Mehmet Ali Erbay, olay yerine sevk edilen 112 ambulansı tarafından hastaneye kaldırılırken, yaralı halde olay yerinden uzaklaşmaya çalıştığı öğrenilen Ahmet A., Reşit A., ve Bilal A., polis ekipleri tarafından alınarak Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan ev sahibi Muhammet Y’.nin de çatışmadan sonra kayıplara karıştığı bildirildi.
Çatışmanın alacak verecek meselesinden kaynaklandığı öğrenilirken, soruşturma başlatan polis ekipleri, olay yerinde yaklaşık 30 adet pompalı tüfek kartuşu buldu