Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, meydana gelen biri zincirleme iki ayrı kazada 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza akşam saatlerimde Karaağaç Mahallesi Gemi Yatağı mevkiinde meydana geldi. Karayoluna kontrolsüz bir şekilde çıkan Olcay Çoban yönetimindeki 10 LC 047 plakalı otomobil, anayol üzerinde seyreden Mustafa Ülker yönetimindeki 10 UC 001 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada, iki aracın sürücüleri Mustafa Ülker ile Olcay Çoban’ın yanı sıra araçlarda bulunan H. Ülker, Ö. Özçelik’in ile M.A. Ülker (10), K. Belge ve M.C. Özçelik (5) ve A.M. Çoban (12)adlı çocuklar çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazada yaralananlar Burhaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan bu kazanın sadece 200 metre ilerisinde 6 aracın karıştığı bir zincirleme kaza daha yaşandı. Kazaya, plakası öğrenilemeyen bir bayan sürücünün seyir halindeyken bir anda durmasının neden olduğu kaydedildi. Kazada 6 araç birbirine girdi. Kazaya karışan araçlarda ciddi maddi hasar oluşurken, ölen ya da yaralanan olmadı. Her iki kazayla ilgili soruşturmalar sürüyor.