Kahramanmaraş'ta binlerce kişiye istihdam sağlayan KİPAŞ Holding, son birkaç aydır bazı klikler (oluşumlar) tarafından hedef tahtasına konuldu. Çeşitli iddialar ile KİPAŞ Holdinge saldırı niteliğinde faaliyet gösteren bu kişilerin, maddi menfaat uğruna çeşitli operasyonlar düzenledikleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün Kahramanmaraş'a 5 milyon TL tutarında, 500 bin fidan bağışlayan KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, o kliklere ateş püskürdü. 'İftiralar atarak faaliyet gösteren bu kişilere, hesabını soracağınıda belirtti.' 

İŞTE HANEFİ ÖKSÜZ'ÜN AÇIKLAMASI 

"Mesela son zamanlarda Türkoğlu bölgesinde şirketimizi karalayan birçok yazılar çıktı. Bir fabrika bir tesis kurduğunuz zaman çok kişi menfaat sağlamaya çalışıyor. Bunları da etik bir şekilde biz basınımızda burada olduğu için bu konuya giriyorum. Ama herkese de yardımcı olamıyorsun etik olmayan duruma yardımcı olamıyorsunuz. O insanlar bir araya gelip bu kez tesisleri karalamaya çalışıyor. Bizim atık bırakmadığımız dereleri biz atık bırakıyor gibi gösteriyor.

Maalesef bunlara da pek bir şey yapamıyoruz. Bu da halkımız arasında yanlış bilgilenme oluyor. İşte bu kanser yapacak şöyle oldu böyle oldu herkes hasta olacak deniliyor. Tabi biz bunlarla mücadele ediyoruz. Bunların hesabını da soracağız. İftiraların, yalan beyanların. Bu kez sıkışınca diyor ki sanayiciler bir gecede iki km boru döşedi diyor. Yahu boru döşemek öyle bir gecede olacak bir şey değil. Ama biz bu tür insanlarla bir araya gelemeyiz hepsine yanıt veremeyiz. Fakat burada da bu konulardan bahsetmeden de duramıyorum. Gereğini yapacağız "