Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Tevfikiye köyünde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, 1 kişi de hayatını kaybetti.
İddiaya göre, Tevfikiye köyü istikametinden Sultanköy’e giden Nazmi Ç. (61) yönetimindeki 22 FL 102 plakalı otomobil, karşı istikametten gelen İbrahim E. (49) idaresindeki 59 UV 669 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, her iki otolmobil sürücüsünün yanı sıra, 59 UV 669 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Tahsin E. (78) yaralandı. Tahsin ve İbrahim E.’in baba-oğul oldukları öğrenilirken, yaralılar, İpsala ve Meriç’ten olay yerine çağrılan ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Tahsin E. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Hastane morguna konulan Engin’in cesedi, savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin sürdüğü bildirildi. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.