Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen üç ayrı yerde trafik kazalarında 17 kişi yaralandı.
Mahmut Esatbey Caddesi üzerinde seyir halinde olan Mustafa Şahin idaresindeki 16 VS 655 plakalı minibüs ile mevsimlik işçileri taşıyan Mikail Gök yönetimindeki 16 KFU 93 plakalı minibüs, Yeşil Cami kavşağında çarpıştı. Çarpışma neticesinde araçlar savrulurken, minibüs sürücüsü Mustafa Şahin ile yanında bulunan Ayhan Akman, tarım işçilerini taşıyan minibüsün sürücüsü Mikail Gök ile serviste bulunan 33 yaşındaki Ayşe Erkek, 17 yaşındaki Celal Aydın, 36 yaşındaki Naime Andıç, 19 yaşındaki Hasret Sosyal, 13 yaşındaki Elif Aydın, 31 yaşındaki Şükran Yeşildağ, 15 yaşındaki Gizem Cite, 26 yaşındaki Senem Andıç, 16 yaşındaki Esengül Yayaşit, 14 yaşındaki Gülcan Akgül ve 26 yaşındaki Reyhan Karaboğa yaralandı. 14 yaralı, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayakta tedavi gören yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
İkinci kaza, Yenişehir yolu üzerinde meydana geldi. İnegöl istikametine seyir halinde olan Fahrettin Çetin idaresindeki 16 Y 8426 plakalı özel otomobil, Davut Üngör’ün kullandığı özel otomobil ile çarpıştı. Kazada her iki araç sürücüsü de yaralandı.
Üçüncü kaza ise Mahmudiye Mahallesi Özlem Sokağı üzerinde meydana geldi. U.Ü. idaresindeki özel otomobil, karşıdan karşıya geçmekte olan 87 yaşındaki Rahmi Yavaş’a çarptı. Yaşlı adam, çarpma sonucu yere düşerek yaralandı. Her iki kazada yaralanan üç kişi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.