Bolu’da ilk önce boğazına dayadığı tüfekle daha sonra da urganla kendini boğmak isteyen kadını, eşi ve polis ekipleri kurtardı.
Edinilen bilgiye göre olay, saat 12.30’da Sağlık Mahallesi Detay Sokak’ta meydana geldi. 1 çocuk annesi Saniye D. (34), çocuğuyla evde tek başına olduğu sırada, tüfeği boğazına dayadı. O sırada komşular kadını camdan görünce eşi Yunus D.’ye haber verdiler. Eve gelen koca, eve girerek eşinin elinden tüfeği aldı. Daha sonra Yunus D. işyerine geri döndü.
Tekrar bunalıma giren Saniye D. bu kez de çocuğunun salıncağının urganını boğazına dolayarak kendini boğmak istedi. Komşuları kadını tekrar görünce bu kez hem eşine hem de polis ekiplerine haber verildi. Kadın kapıyı kilitleyerek açmayınca Yunus D. balkonun camını kırarak eve girdi. Nefes almakta zorluk çeken Saniye D.’ye ilk müdahale polis ekipleri tarafından yapıldı. 112 sağlık ekipleri kadını İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedavi altına alınırken sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.