İzmir’in Çiğli ilçesinde kimliği belirsiz bir şahıs, park halindeki arabanın içerisinde olan anne Emine Uysal ile oğlu Harun Erdem’i kurşun yağmuruna tuttu. Kimliği belirsiz şahıs olay yerinden kaçarken anne ve oğul hayatını kaybetti.
Olay, bugün saat 9.30 sıralarında İzmir’in Çiğli ilçesi Evka-6 mahallesinde meydana geldi. Evlerinden çıkan Emine Uysal (55) ve oğlu Harun Erdem (30), 35 HJS 14 plakalı araçlarına bindi. Ardından sokağa gri renkli araçla gelen kimliği belirsiz bir şahıs, anne ve oğlunu kurşun yağmuruna tuttu. Şahıs geldiği araçla kaçarken silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, anne ve oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, çevrede güvenlik önlemi alırken kimliği belirsiz şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Elektrik işleri ile uğraşan Harun Erdem’in bir süre önce çalışırken kalça kemiğini kırdığı ve çalışamadığı belirtildi.
Öte yandan Emine Uysal ve Harun Erdem’in ikamet ettikleri daireye bir yıl önce taşındıkları ve Emine Uysal’ın da bir aydır takı kursuna gittiği öğrenildi.