Antalya’da bir kadın öğretmen 2 buçuk yaşındaki kızının gözleri önünde trafik kazası nedeniyle dövüldü ve bıçaklanmak istendi. Talihsiz öğretmenin kavgayı ayırmak isteyen babası ise kalçasından ve kafasından bıçaklanarak hastanelik edildi.
Edinilen bilgiye göre olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Soğuksu Mahallesi’nde dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Kepez ilçesinde bir okulda öğretmen olan 31 yaşındaki Ayşe Aydın, 2 buçuk yaşındaki kızı Zeynep’i aldıktan sonra 07 GTZ 09 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Soğuksu mahallesine gelen kadının aracına, 293 sokak üzerindeki kavşakta iddiaya göre ara sokaktan çıkan 19 yaşındaki Ahmet Y.’nin kullandığı 07 GMG 25 plakalı otomobil çarptı. Ayşe öğretmen tutanak tutmaya hazırlanırken bu sırada Ahmet Y. de durumu telefonla ailesine bildirdi. Kazaya yakın bir noktada ikamet eden Ayşe Aydın’ın babası Ramazan Özen de olay yerine geldi.
Ahmet Y.’nin annesi ve babası da olay yerine gelince iddiaya göre Ayşe Aydın’a hakaretlerinden dolayı bir tartışma meydana geldi. Ahmet Y.’nin babası Aydın Y. genç öğretmenin saçından tutup yerde sürükledikten sonra karnına tekme attı ve bıçaklamaya yeltendi. Genç kadın savrulan birkaç bıçak darbesinden kot pantolonun cebindeki telefonu sayesinde kurtuldu. Pantolonu bıçak darbesiyle yırtılan kadın etraftan yardım istemeye başladı. Kavga da öğretmenin babası Ramazan Özen de Ahmet Y. tarafından tartaklandı. Baba oğul Ramazan Özen’i hem dövdü hem de bacağından bıçakladı.
Polisin olay yerine gelmesiyle son bulan kavgada Aydın Y. ve Ahmet Y.’yi gözaltına aldı. Ayşe Aydın da Akdeniz Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi Eşi Baki Aydın’la savcılığa giderek şikayette bulundu.
TELEFONU BIÇAKLANMASINI ÖNLEDİ
Olayın şokunu hala atlatamadığını belirten ve gözyaşları içerisinde yaşadıklarını anlatan talihsiz genç kadın, “Bana çarpan Ahmet Y’nin annesi gelerek bana kazadan dolayı suçluymuşum gibi üzerime yürüdü. Babamların evi yakın olunca geldi yanımıza. Ben ödemem ben bir şey yapmam diye çıkıştı. Birden ne olduysa bu çocuk babama saldırmaya başladı. Bende dayanamadım ayırmaya çalıştım. Ben ayırırken saçımdan tutup yerde sürüklediler. Oğlu babamın kafasından tutarken Aydın Y. de babamın kalçasına bıçak sağladı. 5-6 kere savurdu. Bana bıçak savurdu telefonum cebimdeydi bacağıma bıçak gelmedi. Pantolonumu yırttı. Babamın kafasına bıçakla vurdular” dedi.
“TELEVİZYONLARDA İZLERDİM MEĞER GERÇEKMİŞ”
Tüm olanların çocuğunun gözleri önünde olması nedeniyle hem kendisinin hem de çocuğunun psikolojisinin ciddi derece bozulduğunu belirten Ayşe Aydın, “Küçük bir kazadan bu kadar olay nasıl çıktı anlamadım. Babam bıçaklandı evde yatıyor ama bıçaklayanlar serbest. Bana kadın saldırırken kızım “Git Git” diye çocuğum bağırıyordu. Psikolojim iyi değil. Hep televizyonlarda izlerdik. İnsanın başına gelmeden bilemezmiş. Meğer gerçekmiş her şey.
Baki Aydın ise olayın ardından savcılık kanalıyla şikayetçi olduklarını belirterek dava açtıklarını söyledi.
Kavga ise olaya tanıklık eden bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi. Görüntülere kavganın şiddeti ve bıçak net şekilde yansıdı.