Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirligine bağlı polis ekipleri,  Fuhuş olaylarıyla etkin mücadele kapsamında sosyal medyayı online takibe alıyor. Sosyal medyadaki uygunsuz ilanların pesine düşen polis, sahada da araştırma yaparak fuhuş evlerine baskın düzenliyor. Evlerde yakalanan şahıslara adlı ve idari işlem yapan polis, Fuhuş yapıldığını tespit ettiği adresleri mühürleyip kapatıyor.

05.11.2019 günü akşamı Kahramanmaraş Merkez Hayrullah Mahallesinde bir apartman dairesine polis ekipleri operasyon yaptı. 4 gün önce açıldığı tespit edilen fuhuş evinde fuhuş yapan 4 Bayan ile, Fuhuş yapmaya gelen 3 erkek şahıs yakalandı. Fuhuş yaptığı tespit edilen kadınların çok sayıda suçtan da kayıtları olduğu tespit edildi. Evi temin eden erkek şahıs ile internet üzerinden telefon ilanı veren kadına adli işlem başlatıldı. Bu telefon numarası ile irtibata geçen şahısların ifadelerine başvuruldugu öğrenildi. Şüpheli Şahıslara toplam 2588 TL para ceza tatbik edildi.  İkameti kapama ve mühürleme işlemleri başlatıldı. 

Polis ekiplerinin sosyal medya hesaplarını aralıksız takip ettiği, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteği ile online bir takip yapıldığı öğrenildi. Sosyal medyada bu gibi uygunsuz ilanların ihbarı halinde anında müdahalenin yapılacağı bildirildi.