Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından farklı adreslerde iki ayrı kumar olayına suçüstü yapıldı. 
Kahramanmaraş il genelinde  kumar oynatan ve oynayan şahısların yakalanabilmesi ve kumar suçunun önlenmesi amacıyla ahlak büro sivil ekipleri kamufle olarak takip ve baskınlarına devam ediyor. Iki ayri adrese operasyon yapan polis ekibi, 4'ü kumar oynayan ve 2'si kumar oynatan 6 şahsa suçüstü yakalayarak işlem yaptı. Şahıslara 1026 tl para cezası tatbik edilerek, kapamatma ve mühurleme islemi icin ıdari islem başlatıldı.

13.12.2018 günü Kumar ile mücadele kapsamında Asayis Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekibi tarafından yapılan takipte: Yenişehir Mahallesinde faaliyet gösteren Bir  Kıraathanede 2 şahsı Poker tabir edilen kumar oyunu oynadıkları esnada suçüstü yaptı. Masa üzerinde bulunan paralara paraya ve 32  adet iskambil kağıdına el konuldu.Kumar oynayan 2 şahsa idarı işlem tahsis edilerek 518 tl idari para cezası uygulandı. Kıraathanesini işleten V.K.  isimli şahısa da kumar oynanması için yer temin etmekten adli işlem tahsis edildi Kapama işlemi başlatıldı. 
Aynı gün, İsmetpaşa Mahallesindeki bir  Kıraathanede 2 şahsa  Açar tabir edilen kumar oyunu oynadıkları esnada masa üzerinde  para ve 52 adet iskambil kağıdı ile suçüstü yapıldı.   Kumar oynayan 2 şahsa  518 tl idari para cezası uygulandı.  İşletetici İ. K. isimli şahısa da kumar oynanması için yer temin etmekten adli işlem tahsis edildi. Kapama işlemi başlatıldı. 

Ayrıca geçmiş tarihlerde suçüstü kumar yakalanan Ismetpaşa Mahallesinde bir kıraathane süresiz kapatılıp mühürlendi ve faaliyetinde tamamem son verildi. Yine geçmiş tarihte kumar yakalanan ısmetpaşa mahallesinde ve Karaziyaret Mahallesinde iki kıraathane gecici sürekli kapatılıp mühürlendi.

Emniyet Yetkilileri tarafından, Kamufle olmuş sivil polisler ile kumar takiplerinin aralıksız devam ettiği bildirildi