Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda uyuşturucu satıcısı 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Uyuşturucu satıcılarını adım adım takip eden narkotik timleri,  park bahçe ve hedef adreslere şok operasyonlar yapmaya devam ediyor. Operasyonlar kapsamında satışa hazır 5 Paket halinde 13,22 gram Esrar maddesi, 6 adet extacy uyuşturucu hap ve satışa hazır 4 paket halinde 1,29 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi.
16.10.2017 günü Merkez Dulkadiroğlu ilçesinde bir park içerisinde narkotik timleri tarafından takibe alınan bir şahıs üzerinden 5 Paket halinde satışa hazır 13,22 gram Esrar maddesi ele geçirildi. 
Karacaoğlan mahallesinde narkotik Timleri tarafından takip edilen bir adresten çıkan şahsa aracına binmek üzere iken operasyon yapıldı. Şüpheli üzerinden 6 adet extracy hap ele geçirildi. 
Yine bir şahsın ikametine operasyon yapıldı. Şüphelinin üzerinde ve evinde yapılan aramada 3 paket halinde 1,29 gram bonzai maddesi ele geçirildi. 
İl dışından parça parça uyuşturucu getirip paketler halinde satmak için harekete geçen kişiler yakalanıp gözaltına alındı.
3 Şüphelinin sorgusu devam ediyor.