Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri tarafından günübirlik kiralık evler ve apartlara yönelik operasyon ve uygulamalar sıkı bir şekilde devam ediyor.  

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri tarafından apartlara yönelik yapılan operasyonda ve uygulamalarda bir apart dairede, bir erkek şahıs dört kadınla birlikte basıldı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri tarafından günübirlik kiralık evler ve apartlara yönelik operasyon ve uygulamalar sıkı bir şekilde devam ediyor. Apartları denetleyen Ahlak Büro Ekiplerinin fuhuş baskını Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesinin kameralarına an be an yansıdı.

Polis ekipleri önceki gün Fatih mahallesinde 1+1 apart daireye fuhuş baskını yaptı. Apart'a müşteri olarak gelen şahsı takibe alan sivil ekipler, şahsın girdiği adrese operasyon yaptı. Adreste bir erkek şahıs ile 4 bayan yakalandı. Bayanlardan 3'ünün geçmişte fuhuş yapmaktan suç kaydı olduğu tespit edilirken, yakalanan bayanlardan 32 yaşındaki Sevgi Ş'nin fuhuşa teşvik ve aracılık etmek sucundan arandığı ve bu suçla ilgili hakkında 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

Baskın yapılan apart daireyi kiraladığı tespit edilen 22 yaşındaki Ayşegül I. isimli bayana fuhuşa tevsik ve aracılık suçundan adli işlem başlatılırken, Apart dairde yakalanan 4 bayan ve 1 erkek şahıs Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Fuhuş yaptığı tespit edilen iki şahsa ise 2616 TL İdari para cezası tatbik edilirken, Apart Daire ile ilgili kapama ve kapı mühürleme işlemi başlatıldı.

Ahlak Büro ekiplerinin apartlara yönelik denetim ve operasyonlarının devam edeceği bildirildi.

HABER: GENÇ GAZETECİ ÖMER FARUK SALMAN