Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde polis ekipleri tarafından 6 ayrı adrese eş zamanlı yapılan fuhuş operasyonunda, 3’ü Gürcistan uyruklu 9 kişi yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince Elbistan ilçesinde bir ikametin randevuevi olarak kullanıldığı tespit etti.  İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin de desteğiyle bir süre yapılan takip sonrasında, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon gerçekleştiren ekipler, Elbistan’da 5, Afşin’de 1 olmak üzere toplam 6 adrese eş zamanlı baskın yaptı. 

Adreslerde yapılan baskında Gürcistan uyruklu Elena S., Marekhi S., Nato K. ile bu şahıslarla birlikte hareket ettikleri değerlendirilen A.B., F.B., Z.K., A.A., S.Ç., Ö.Ç. yakalandı.  Fuhuş yapılan evlerde ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 2 pasaport, 4 bin 450 lira nakit para, fuhuş sırasında kullanılan materyaller, zorla fuhuş yaptırılan bir bayan adına düzenlenmiş 90 bin lira yazılı senet, çok sayıda cep telefonu ve dijital materyallere el konuldu.
Kadınların, aylık 2 ile bin ile 4 bin lira arasında kendilerini koruma karşılığında Ö.Ç. ve F.B.’ye para ödediği öne sürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.