Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen olayda akıllara durgunluk veren işkence yaşandı. 

manset46.com'un haberine göre 

Kahramanmaraş’ta 16 yaşındaki çocuk, erkek arkadaşı ve ailesi tarafından fiziksel şiddete uğradığı gerekçesiyle şikayetçi oldu. 
Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen olayda, 16 yaşındaki G.Y davet üzerine erkek arkadaşı A.Ç' nin evine gitti. Eve gittiğinde erkek arkadaşı ve ailesi tarafından darp edildiğini öne süren  G.Y, cep telefonu ile annesini aradı. Annesi olay yerinde  kızının darp edildiğini öğrenmesiyle durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, G. Y'nin ifadelerinden yola çıkarak erkek arkadaşı ve ailesini gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Boğazı sıkılan kemerle ve sopalarla darp edilen liseli G. Y. nin Annesi G. Y. nin iddiasına göre bir süre sonra bayılınca. Bahse konu şahıslar genç kızı ayıltmak için üzerine kovayla su döktü. Ayıltılan genç kız tekrar darp edilmeye başlandı.
Genç kızın annesinin iddiasına göre, işkence yapılan 16 yaşındaki G.Y.’nin işkence anları videoya çekildi. Kızının darp edildiği anların videolarının çekildiğini iddia eden Anne G.Y. ‘’Bu videoları yayınlayacağız demişler.
Ev sahibi ve bazı komşuların sesler üzerine daireye gelince aile ‘’Çocuk sigara içerken yakaladık onunla kavga ediyoruz’’ diyerek eve gelenleri uzaklaştırdı. Bunun üzerine bir komşu durumdan şüphelenerek zorla eve girdi ve akıl almaz olayla karşılaştı. Genç kızın darp edildiğini gören komşu, hemen ailesini aramasını istedi. Telefonla ailesini arayan genç kız yerini belirterek kendisini almalarını istedi. Dulkadiroğlu ilçesi yolu üzerinde genç kızlarının darp edildiğini gören aile şoka girdi. 16 yaşındaki G. Y. ailesi tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Burada tedavisi yapılan kızın ailesi durumu polise bildirerek şahıslardan şikayetçi oldu.
BUNLAR HENÜZ ÇOCUK
Anne G. Y. olayın şokunu atlatamadıklarını ifade ederek ‘’Bunlar henüz çocuk yani böyle bir şeyi nasıl yaparsınız. Buradan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na çağrı yapıyorum. Bu konuyla lütfen ilgilenin.
 ‘’BUNLARI YAYINLAYACAĞIZ’’
Anne G. Y. ‘’Kızımın darp edildiği videolarını çekip bunları yayınlayacağız demişler. Bunu da videoya çekmişler. Bunları da yayınlayacağız demişler. Biz çok şaşkınız. Sesleri duyan adam kapıyı iteklemiş bunları da dışarı almış. Sen aileni ara diyerek telefonunu vermiş. Kim olduğunu bilmiyorum. Eğer o adam gelmese belki de Emine Bulut cinayetine benzer bir durum olacaktı. Doğukent yoluna getirmiş kızımı adam orda kızımı aldık. Kızımı orada bulduk. Sonra kızım dedi ‘’Anne beni o adam kurtardı’ dedi. ‘’
ŞAHISLAR GÖZALTINA ALINDI MI?
Yaşanan bu kadar olayın ardından iddiaya göre bahse konu olayların yaşandığı eve Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından operasyon düzenlendi. Şikâyete konu olan konuya ilişkin şahısların gözaltına alındı iddia edilirken tutuklanıp tutuklanmadıkları henüz bilinmiyor.  
İddiaya konu şahıslar ise henüz bir açıklama yapmadı..

KAYNAK - Manset46.com