İddialara göre Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde yaşayan P.* 5 yıl önce bir devlet memuru tarafından tecavüze uğradı. Yaşadıklarını Haber46 muhabirine anlatan genç kız, yürekleri sızlatan açıklamalarda bulundu. Devlet memurunun ismi ve mesleği kamuoyunda büyük bir rahatsızlık yaratacağından dolayı yazılmayacaktır. 

İŞTE GENÇ KIZIN AÇIKLAMASI: "2015 yılında *.* tarafından zorla alıkoyularak şiddete ve tecavüze uğradım. 2 ay boyunca odamdan çıkmadım, hergün o anı yaşadım. Aradan 2 yıl gibi bir zaman geçti ve Cimer'e şikayette bulundum. Şikayette bulunduktan sonra *.* bana telefon açarak nikah kıyalım namusunu temizleyeceğim dedi. Bende başka bir çarem olmadığı için, kabul ettim ve şikayetimi geri çektim. Aradan biraz zaman geçtikten sonra nişanlandık ve imam nikahı kıydık. Ben o an yanında kalmak istemediğim için, gideceğim dedim. Oda bana dediki nereye? Artık benim eşimsin diyerek dövdü ve tekrar tecavüz etti. Aylarca bu şekilde devam etti. Sonra resmi nikah için gün alacaktık ve kendisi nikaha gelmedi. Aradım defalarca açmadı. Sonra bana telefon açarak ana avrat küfür etti. Kısacası hayatım cehenneme döndü. Ailem hala bu durumu bilmiyor ve o yüzden tecavüzden dolayı şikayetçi olamadım. Cezasını çeksin istiyorum... Buradan tüm kızlara seslenmek istiyorum. Doğru kişileri bulana kadar, kimseye inanmayın. Ben bittim, siz bitmeyin " dedi. 

Olayla ilgili çok hassas noktalar olduğundan dolayı, bazı detaylara yer verilmemiştir. 

Detaylar gelmeye devam edecektir. 

Bu yazının tüm hakları Haber46.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır.  Hukuk Departmanı ©