Kahramanmaraş'ta neler oluyor ? Meydana gelen kazalarda onlarca kişi yaralandı, cinayet ve kadına şiddet gibi olayların arka arkaya gelmesi yok artık dedirtti.

DÜNDEN BU YANA MEYDANA GELEN OLAYLAR 

CİNAYET - AMBULANSA ATEŞ AÇILDI

KAHRAMANMARAŞ'ın Elbistan ilçesinde, Ferhat E. (27) pompalı tüfekle teyzesi Ulviye Demir'i (52) vurarak öldürdü. Ferhat E., teyzesini alan ambulansın arkasından da ateş açan Ferhan E., o sıra çevrede bulunan biri çocuk 2 kişinin yaralanmasına yolaçtı. Olay, akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Valide Emine Sultan Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ferhat E., henüz bilinmeyen nedenle pompalı tüfekle akrabalarının evine rastgele ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar Ferhat E.'nin teyzesi Ulviye Demir'e isabet etti. Ulviye Demir kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Demir, ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye götürülmek üzere ambulansa konuldu. HABER FOTOĞRAFLARI AMBULANSA ATEŞ AÇTI, 2 KİŞİYİ YARALADI Ambulans yaralıyı hastaneye götürürken Ferhat E. arkadan ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar ambulansa ve çevrede bulunan Samet Ardıç (13) ile Erkan Dal'a (36) isabet etti. O sırada olay yerine gelen polis, Ferhat E.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Elbistan Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Ulviye Demir acil serviste doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Samet Ardıç ile Erkan Dal'ın sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAZALAR

KAHRAMANMARAŞ'ta yolun karşısına geçmeye çalışan Ethem Karayağlı (72), otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Aşırı hızlı olduğu öne sürülen otomobil ise hurdaya döndü. Kaza, akşam saatlerinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı'nda meydana geldi. Ethem Karayağlı yolun karşısına geçmek isterken Sabahattin Ay (19) yönetimindeki 46 ABL 724 plakalı otomobil çarptı. Aşırı hızlı olduğu öne sürülen otomobil yaklaşık 50 metre ileride durabilirken, Karayağlı ağır yaralandı. Ambulansla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Ethem Karayağlı doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Şefre Biricik (41) idaresindeki 46 AAB 051 plakalı otomobil, Doğu Çevre yolunda, Ümmet Boydak'ın (21) kullandığı 46 DU 842 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan yaralılar, itfaiye ve AFAD ekiplerince 30 dakikalık çalışmanın ardından bulundukları yerden kurtarıldı.

Kazada, sürücüler ile otomobillerdeki İzzet Boydak (17), Şeydanur (9), Sebahattin (44), Şerife (16) ve Ahmet Biricik (17) yaralandı.

KAFE BASKINI

Kahramanmaraş’ta gece saatlerinde aralarında husumet bulunan genç kızlar arasında kavga çıktı. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde, Ebru S. Ve Yaren G. Daha önceden aralarında husumet olan Gamze Z. Ve Hatice K.’yi bulundukları kafeden çıkartarak tartışmaya başladılar. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan yumruklu kavgada, Hatice K. Ve Gamze Z. Yaralanırken olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saldırgan kızlar olay yerinden kaçarken, yaralanan kızlar tedavi edilmek üzere en yakın hastaneye götürüldü. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
KADINA ŞİDDET

Kahramanmaraş’ta genç kızlardan ‘’Kafe Baskını’’ isimli haberimizin detayları ortaya çıktı. Gece saatlerinde genç kızlar arasında bir kafede başlayan tartışma, erkeklerinde genç kızları tekmeleyip yumrukladığı bir kavgaya dönüştüğü iddiası sosyal medyayı salladı.  ‘’Gece saatlerinde bir kafede oturan arkadaş topluluğu G.Z, H.K ve H.Z daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen Yaren G. Ve erkek arkadaşı Halil S. Genç kızlara yumruk ve tekmeler ile saldırdığı iddia edildi. Öte yandan kavga sokakta devam ederken, Halil S. Ve birkaç arkadaşı aralarına aldıkları genç kızları yere yatırarak tekmeledikleri belirtildi.’’  Olay sonrasında saldırı düzenleyen genç kız ve yanındaki erkekler olay yerinden ellerindeki sopalar ile kaçtılar.  Gelen son dakika bilgisine göre ise, genç kızlara saldırı düzenleyen erkeklerden bir kaçının infazının bulunduğu ve genç kızları şikayetlerini geri çekmezlerse, Kahramanmaraş’ta yaşatmayacakları şekilde tehdit ettikleri belirtildi.  Kavga sonrasında kafedeki genç kızlara saldıran Yaren G. İsimli şahıs İnstagram hesabından; ‘Fazla asabiyim, mermi yerim laf yemem!’ şeklinde paylaşım yaptığı belirtildi.