Türkiye’de her yıl onlarca kişinin canına mal olan trafik canavarları kurallara uymamaya devam ediyor. Önceki gün whatsapp ihbar hattımıza gelen fotoğrafta bir sürücü 50 metre önündeki kavşaktan dönmemek için 500 metre trafikte tersten seyretti.

Her yıl onlarca ölüme, binlerce yaralamaya ve maddi hasara neden olan trafik terörü bitmek bilmiyor. Kimi ışıkların kırmızıdan sarıya dönmesini beklemeden kornaya asılan, kimisi arkasına bakmadan şerit değiştiren, kimi ise dalgınlık yaparak diğer sürücülerin canına kast eden sürücülerin bir örneği önceki gün Kahramanmaraş’ta ortaya çıktı.
whatsapp ihbar hattımıza gelen fotoğrafta bir sürücü Tekerek mahallesinde önündeki 50 metre kavşaktan dönmemek için, 500 metre trafikten ters şekilde ilerledi. İhbar hattına mesaj gönderden duyarlı vatandaş konuyu da şöyle özetledi: “Konuya şöyle başlayayım üniversiteden Tekereğe giden bu yolda her sabah ters yönden gelen araç sayısının haddi hesabı yok. Allah göstermesin bir gün burada birinin canı gidebilir.  Yazabilirseniz sizden bu konuya değinmenizi rica ediyorum lütfen'dedi.

WhatsApp ihbar hattı: 0507 680 46 46