Kahramanmaraş Polis Eşleri Yardımlaşma Derneği öncülüğünde Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ile 12 Şubat Özel Eğitim Uygulama Okulu işbirliği ile ENGELSİZ SEVGİ isimli etkinlik düzenledi. 

PROGRAMDAN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLAR - TIKLA
18.10.2017 günü Kılavuzu Polis Mesire Alanında düzenlenen Engelsiz Sevgi isimli  programda ; "En büyük engelin sevgisizlik olduğu" belirtilerek, sevgi ile tüm engellerin aşılacağı ve insanlarımızın topluma kazandırılacağı vurgulandı. Bu kanaate sonsuza dek bağlı olduklarını göstermek için böyle bir etkinliği yaptıklarını belirten yetkililer, hayatı ve sevgiyi paylaşmak için hiçbir engelinin olmadığı düşüncesini güzel bir programla yaşatmış oldular.
Kahramanmaraş Polis Eşleri Yardımlaşma Derneği önderliğinde İl Emniyet Müdürlüğü ile Onikişubat Özel Eğitim İş Uygulama Okulu birlikteliği ile düzenlenen bu sevgi dolu programda; Engelli okul öğrencileri ile Engelli çocuklara sahip Emniyet Personeli çocukları ile bir araya geldi.
Programa Kahramanmaraş Valisi Sayın Vahdettin Özkan'ın Eşi Ruhan Özkan, Kahramanmaraş İl  Emniyet Müdürü  Sayın Doğan İnci'nin Eşi Nahide İnci, Onikişubat Kaymakamı Sayın Mustafa ÇEK ve Eşi Tuğba ÇEK,Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ayşe Taşkıran, Polis Yardımlaşma Derneği yöneticileri, öğretmenler, polis memurları ve veliler de katıldı. Programda Sayın Valimizin Eşi Ruhan Özkan hanımefendi konuşma yaptı.
Program Sunum ve Kız Meslek Lisesi Öğrencilerinin hoşgeldin seramonisi ile başladı. Halkoyunu Adıyaman Yöresi, Okul öğrendileri Gangnam style gösterisi, Emniyet personeli Capoeiro dansı , okul öğrencileri pinyata oyunu,bir engelli ailenin duygularını anlatan konuşması, hediye dağıtımı, serbest eğlence ve yemek ikramı şeklinde program devam etti. Engelli çocuklar oyun havaları eşliginde unutamayacakları bir gün yaşamış oldu.