Kahramanmaraş Göksun Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından kovalanarak çamura saplanan araçtan cezaevi firarisi, silah ve uyuşturucu çıktı.
17.03.2018 günü saat 18:15'de Göksun ilcesi girişinde polis ekipleri tarafından yapılan uygulamada, kontrol noktasına giriş yapmayarak yan yola doğru kaçan  27  plakalı passat araç polis ekipleri tarafından yapılan takip sonucu kovalandı.  Polis ekiplerinden kaçan araç bir müddet sonra çamura saplandı.  Aracın sürücüsü olan ve polise kimlik ibraz edemeyerek kendisini Yılmaz  olarak tanıtan şahsın yapılan tetkikinde; şahsın gerçek isminin Barış DOĞRUER olduğu,  Gaziantep  Mahkemesi tarafından cezaevi firarisi olarak ve ruhsatsiz silah suçlarından arandığı tespit edildi. 
 Araç içerisinde yapılan aramada aracın arka koltuğunda bir adet ruhsatsız tabanca, bir adet şarjör ve  9 adet mermi ele geçirildi.
  Ayrıca şahsın yapılan üst aramasında daralı ağırlığı 18,70 gr. Eroin maddesi, 2.75 gr. ve 0.75 gr. Ateşbuzu tabir edilen Metafetamin maddesi ele geçirilmiş ve şahıs gözaltına alınarak hakkında 6136 SKM suçundan ve Uyuşturucu kullanmak bulundurmak veya satın almak suçlarından ayrı ayrı adli işlem başlatıldı.
Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.