UYUŞTURUCU SATICISI SON İŞİNDE SUÇÜSTÜ YAKALANDI
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına yönelik operasyonda 1 şüpheli şahıs uyuşturucu satarken suçüstü yakalandı. Yakalanan şahıs  uyusturucu ticareti kapsamında  gözaltına alındı. Operasyonda satışa hazır 15 paket halinde bonzai maddesi,1 paket metamfetamin ve 2 adet axctasi hap ele geçirildi.

ALICI VE SATICI AYNI ANDA YAKALANDI 
29.01.2018 günü öğle saatlerinde Üngüt mahallesinde alıcı ve satıcı konumunda iki şahıs polis ekipleri suçüstü operasyon gerçekleştirdi. Satın alan pozisyonunda olan şahsın üzerinden 7 paket bonzai maddesi ele geçirilirken, satıcı  şahıstan ectscy hap, bir paket bonzai ve metamfetamin maddesi ele geçirildi.

SİLAHLAR, TERAZI VE UYUSTURUCU AYNI EVDE 
Operasyonu genişleten narkotik polisleri, uyuşturucu satıcısı olduğu belirlenen Mehmet H.'nin bekar evinde de arama yaptı. Aramada 6 paket halinde aleminyum folyaya ve kağıda sarılı bonzai, bir adet terazi ve çok sayıda folya ele geçirildi. Arama esnasında 2 adet kayıt dışı pompalı tüfek de ele geçirildi.

Toplamda 14 paket halinde 5,15 gram bonzai, 1 paket 0,03 gram metamfetamin ve 2 adet uyusturucu ectascy hap ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheli Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.