Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliginde görevli bir polisin dikkati sayesinde hırsızlık şüphelisi 4 bayan polis ekipleri tarafından yakalandı.
Hırsızlık Büro Amirliginde çalışıp görev istirahatli olan T.A. isimli uzman polis kendi sivil aracı ile seyir halinde iken 4 şüpheli bayanı farketti. Bir yandan kendi aracı ile takibe başlayan polis, bir yandan da polis ekiplerini aradı. Binevler Turgut Özal bulvarından Otobüse binerek uzaklaşan bayanlar, polis ekiplerinin yolları kesmesi ile gaziosmanpaşa bulvari üzerinde durduruldu. 
POLISTEN EV HIRSIZLARINA SIKI TAKIP 
17.02.2018 günü saat 16.30'da Trafik ve Asayiş Ekipleri tarafından durdurulan araçta 4 şüpheli bayan yakalandı. 
Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı sivil Devriye ekiplerince plastik kart ve benzeri cisimlerle kapı dili düşürme yöntemi ile hırsızlık olaylarını gerçekleştiren hırsızlık suçunu meslek haline getirmiş şahıslara yönelik sürekli uygulamalar kapsamında, otobüse binerek ilimizden çıkmaya çalışan şüpheli bayanlar  Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde otobüste yakalandı.
ZIYNET EŞYALARINI VATANDAŞIN CEBİNE KOYMAYA ÇALIŞTILAR
Otobüs içerisine polisin baskın yaptığını fark eden şüpheliler, yanlarında bulunan ziynet eşyası dolu poşeti olayla hic ilgisi olmayan yolcu muhsin.t.'nin (üniversite öğrencisi) montunun cebine koymaya çalıştı. Mont fermuarı kapalı olduğu için şahsın cebine ziynet eşyalarını koymayan şüpheliler, bu kez de içerisinde altın dolu çanta ve poşeti arac arka koltuğuna firlatarak polisten kurulmaya çalıştı. Ancak polisler her hareketi takip ederek olaya suçüstü el koydu. 
HEPSI SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI 
Şüpheliler 45 yaşındaki  Ülkiye 'nin 10 adet hırsızlıktan sabıkası, 27 yaşındaki Meral Ç'nin  3 adet hırsızlıktan sabıkası, 38 yaşındaki Kiraz G'nin  14 adet hırsızlıktan sabıkası ve 20 yaşındaki Nuran Y'nin  3 adet hırsızlıktan sabıkasi ve hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi ve şüpheliler otobüs icerisinde yakalandı.
PLASTİK APARAT VE ALTINLAR ELE GEÇIRILDI
 Çanta ve poşet  içerisinde yapılan aramada  2 tüm altın,  1 yarım,  8 çeyrek,  1 yüzük,  1 saat ve 100 dolar,  10 dolar para ve kapı açmada kullanılan mavi renkli plastik aparat ele geçirildi. 
ZIYNET EŞYALARI ÜZERİNDE ISİMLER TAKİP EDİLİYOR 
Polis ekipleri henüz hangi evde hırsızlık olduğunu tespit etmeye çalışırken, ele gecirilen ziynet eşyaları üzerinde yazılı isimleri takip ederek hırsızlık olan adreslere ulaşacak