Haber46 olarak geçtiğimiz günlerde G. Bina Yönetiminin Kahramanmaraş’ta yaşattığı mağduriyetleri kamuoyuna yansıtmıştık.

Kahramanmaraş’ta onlarca apartmanı ve siteyi dolandırıp kaçtığı iddia edilen G. Bina Yönetiminin geride bıraktığı mağdurlar tek tek ortaya çıkmaya başladı.

Dulkadiroğlu ilçesinde bir asansörcüye ise 500 bin TL’lik bir mağduriyet yaşattığı iddia edilen G. Bina Yönetimi henüz hiçbir mağduriyeti gidermedi.

Geçtiğimiz haberde 45 apartmanı mağdur ettiklerini belirtmiştik ancak, korkunç bir rakam ortaya çıktı.

Kahramanmaraş’ın tüm ilçelerinden toplamda 130 apartmanı mağdur eden G. Bina Yönetiminin mağduriyetleri ne zaman gidereceği merakla bekleniyor.

Profesyonel bina yönetiminden henüz bir açıklama gelmezken, bir mağdur bina yönetiminin yaşattığı mağduriyeti şu şekilde dile getirdi.

‘ Dulkadiroğlu ilçesinde bir apartman sakiniyim. Her ay düzenli olarak ödediğimiz doğalgaz, elektrik ve asansör ücretlerini yatırmadıklarını aylar sonra öğrendik. Her gün yetkililer yeni bir borç için kapımızı çalıyor, ödediğimiz paraları tekrar tekrar ödemekten canımızdan bezdik. Lütfen yetkililer mağduriyetimiz için bizlere yardımcı olsunlar ‘dedi.

KORKUNÇ BİR PARA ELDE ETTİLER

130 Apartmana ve siteye mağduriyet yaşatan G. Bina Yönetimi apartman başına en azından 30 40 bin lira gibi bir mağduriyet yaşattı. Hesaba vurduğumuz zaman korkunç bir rakam ortaya çıkarken, bunlar sadece bilinen mağduriyetler, henüz tarafımıza bildirilmemiş onlarca mağduriyet olduğunu anlayabiliyoruz.