Geçimini sağlamak için ,Trabzon caddesinde ışıklı oyuncaklar satan seyyar satıcı,  bugün akşam üzeri zabıta ekiplerinin müdahalesine uğradı.

Yapılan müdahale sonrası, genç satıcı gözyaşlarıyla olay yerinden koşar adımlarla ayrıldı.

Olay yerinden ayrılan seyyar satıcı, Trabzon caddesindeki üst geçite çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Bağıra bağıra kendisine haksızlık yapıldığını iddia eden genç yaşamına son vermek istedi.

Olay yerinde yüzlerce kişi kalabalık oluştururken, intihar girişiminde bulunan genç atlayacağı sırada son anda polis ekipleri tarafından engellendi. 

Çevrede bulunan vatandaşlar Zabıta ekiplerine tepki gösterdi.

Polis ekipleri intihar girişiminde bulunan genci, olay yerinden uzaklaştırdı. 

GÜNCELLEME

KAHRAMANMARAŞ'ta Kıbrıs Meydanı'nda elektronik tablo satarken zabıtalarla tartıştığı ileri sürülen Ahmet K. üst geçidin çatısına çıkarak elindeki bıçakla vücudunun çeşitli yerlerini kesti. Ahmet K., polisle birlikte çatıya çıkarak üzerine atlayan arkadaşı tarafından güçlükle durduruldu.

Olay, akşam saatlerinde Kıbrıs Meydanı'nda meydana geldi. İddiaya göre Ahmet K., elektronik tablo satarken zabıtalar tarafından uyarıldı. Bunun üzerine zabıtalarla tartışan Ahmet K. meydandaki üst geçidin çatısına çıktı. Elinde bıçak ve Türk bayrağı olan Ahmet K., bir süre sonra üstündeki elbiseyi çıkarıp bıçakla vücudunu kesmeye ve çevredekilere bağırmaya başladı.

HABER FOTOĞRAFLARI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildi. Olay yerinde kısa sürede büyük kalabalık toplanırken, meydana giden tüm yollar da trafiğe kapatıldı. Polis ve diğer görevlilerin tüm ikna çabalarına olumsuz yanıt veren Ahmet K., vücudunu kesmeye ve çevresindekilere bağırmaya devam etti. Bu sırada polislerle birlikte Ahmet K.'nın bulunduğu yere çıkan arkadaşı Ahmet K.'nın üzerine atladı. Polis müdahalesi ile etkisiz hale getirilen Ahmet K. itfaiye merdiveni ile indirilirken sinir krizi geçirdi. Sedyeye güçlükle alınan Ahmet K., ambulansla hastaneye götürüldü.