Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından vahşi şekilde işlenen faili mechul cinayet aydınlatıldı. Olayı aydınlatmak için özel ekip kuran Kahranmaraş Emniyet Müdürlüğü faili mechul cinayeti kısa sürede aydılattı. Yaşlı kadının ķüpeleri ve yüzüğü tarafından bir gaspçı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Şüphelinin olaydan bir gün önce Aydın ilinden geldiği ve dövmecilik yapan bir sabıkalı olduğu tespit edildi. 

Olay, 18.05.2018 günü saat 15.00 sıralarında Kayabaşı Mahallesinde müstakil bir ikamette meydana gelmişti. Evde yalnız olan 79 yaşındaki emekli Nezihe TEMEL yüzünden darp edilerek ve boğazı kesilerek öldürülmüş sekilde bulundu.
Yalnız olduğu evinde cansız bedeni bulunan Nezihe TEMEL'in Boğaz kısmında cok sayıda bıçak darbesi ve yüzünde morluklar tespit edildi.

Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri bünyesinde özel bir ekip kurularak geniş çaplı bir araştırma ve soruşturma başlatıldı. 

Olay yerinde bulunan mahalle sakinleri ile detaylı görüşen polis, aynı zamanda da geniş bir alanı kapsayacak şekilde kamera araştırması yaptı. Olay sokağında bir tespit yapamayan polis, bu defa da alternatif yollar üzerinde uzak çevreyi de kapsayacak bir araştırma yaptı. 
Yapılan araştırmada olay yerinin bir üst sokağında bir marketin önünden geçen genç bir şahsın eşkali üzerinde duran polis, bu şahsın kimliğini tespit etmek için harekete geçti. Kameraya takılan şahsın değişik suçlardan sabıkalı 24 yaşındaki 
Uğur Alp Düzdogan olduğu belirlendi. 

Özel operasyon ekibi aynı gece tespit edilen şüphelinin Serintepe Mahallesindeki ikametine operasyon yaptı. Evde kanlı elbiseler ele geçirildi. Adres önüne pusu atan polis ekipleri, şüpheliyi de sabaha karşı ikametine gelirken yakaladı Yakalanan şüphelinin yüzünde olay sebebiyle meydana gelen ölen kadına ait tırnak izleri tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli polis sorgusunda suçunu itiraf etti.

VAHŞİ CİNAYETİN FOTOĞRAFLARI

Öğlen saatlerinde yalnız yaşadığını bildiği yaşlı kadının evine gittiğini, cezaevinde bulunan torununun selamını getirdiğini söyleyerek evine girdiğini, kadının kendisine kahvaltı hazırladığını ve balkonda ikram ettiğini, kadının kahvaltı malzemelerini mutfaga koyarken kadına yumruk attığını, kadının karşılık vererek yüzüne tırnaklarını geçirdiğini, kadını yere düşürüp sonrasında ise bıçak ile boğazını kestiğini, kulaklarındaki küpeleri ve parmağındaki yüzüğü çalarak olay yerinden kaçtığını itiraf etti.

Polis yaptığı araştırmada şüphelinin sakladığı yerden çalınan ziynet eşyalarını da ele geçirdi.