Kahramanmaraşlı olup Hatay'da Üniversite okuyan gençlerin arabasını çalıp rehin aldılar. Bununla yetinmeyen hırsızlar, rehin aldıkları gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Alınan bilgilere göre emsali bulunmayan ve ancak filmlerde yaşanan bu olay Hatay'da yaşandı. Üç Kahramanmaraşlı öğrenci Serkan Z.(23) Serdar T.(23) ve İlker T.(23)  46 NK 009 plakalı aracıyla İskendurun ilçesine doğru hareket etti.Yolda otostop çeken iki genci aracına alan üç öğrenci ilçeye doğru hareket ederken, otostop çeken gençler öğrencilere bıçak çekerek aracı sağda durdurmalarını istedi, bu esnada otostop çeken gençlerin diğer arkadaşıda araca doğru geldi. Kahramanmaraşlı öğrencileri rehin alan, çete daha sonra gençlerden gasp ettiği arabayı hırsızlık amacıyla kullanıldığı öğrenildi.

KAHRAMANMARAŞLI GENÇLER 8 SAAT BOYUNCA REHİN TUTULDU 

Öte yandan yaşadıkları korku dolu anları, Haber46 Haber Merkezine anlatan gençler 8 saat boyunca bıçaklı 7 kişinin kendilerini rehin aldığını, aracını, saat ve yüzüklerini paralarını gasp ettiğini bildirdi. Öte yandan gaspçıların evinde rehin tutulan gençler, grup üyelerinin bir anlık dikkatsizliğinden yararlanarak evin pencelerinden kaçarak İskendurun Sahil Asayiş Karakol Amirliğine sığındı. Gençlerin şikayeti üzerine çalışma başlatan İskendurun polisi gasp olayına karıştığı iddia edilen 7 kişiyi ve hırsızlıkta kullanıldığı aracı buldu. Öğrencilerin aracı inceleme için İl Emniyet Müdürlüğü otoparkına götürülürken, geniş kapsamlı başlatılan soruşturma devam ediyor.