Kahramanmaraş kent merkezinde bulunan ara sokakların dar oluşu ve araç sayısının fazlalığı trafik sıkışıklığına neden olurken, park yasağı tabelası olmasına rağmen birçok araç sürücüsü park yasağına uymuyor. 

Haber46 haber merkezi tarafından yapılan  ' Kahramanmaraş'ta bu sokağa çözüm bulamıyorlar! ' başlıklı haber binlerce kişiye ulaşırken çözüm Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden geldi. Kahramanmaraş'ta belediyelerin umrunda olmayan dar ve bakımsız yollar, şehrimizin kanayan yarası haline geldi. 

Kahramanmaraş'a yeni atanan ve kısa sürede birçok başarıya imza atan İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, trafik sorunları ile bire bir ilgilenirken bugün yaptığımız haber sonrasında trafik ekiplerine talimat vererek yasaklı alanlara araç parkı yapan tüm otomobillere idari işlem uygulayarak çektirmiştir.

İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu'nun devreye girmesi sonucu birçok sokak ve caddelerde yasaklı park yapan araçlara idari işlem uygulanmış ve trafik akışı normale dönmüştür.

İŞTE SABAH YAPILAN HABER

Kahramanmaraş'ta kent merkezinde bulunan ara sokakların dar oluşu ve araç sayısının fazlalığı trafik sıkışıklığına neden olurken, park yasağı tabelası olmasına rağmen birçok araç sürücüsü park yasağına uymuyor. Kahramanmaraş'ta  ara sokaklarda araç sürücüler park yasağına uymayıp araçlarını gelişigüzel park yapması sıkıntılara neden oluyor. Özellikle dar konumunda olan sokaklarda tek yön levhasının olmasına rağmen araç sürücüleri araçlarını kaldırımların üzerine park ederek trafik akışını engellemeye devam ediyor. Bu yerlerden birisi ise Bahçelievler eski cumartesi pazarı bazı sürücüler tek yön levhasına aldırmayıp araçlarını ters yönde kaldırıma park etmeleri dikkat çekiyor. Yer yer ambulansların ve itfaiye araçlarının geçmesi üzerine Dar olan sokaklarda kaldırım üzerine yapılan araç parkları ise; park sorununu gözler önüne seriyor. Araç sürücüleri de arabalarını park edecek bir yer bulamamaktan şikayet ederken, vatandaşlar ise; bu konuya trafik ekiplerinin çözüm bulması gerekiyor.