İşte korkunç iddianın sahibi E.Eroel’in açıklaması: “ Eşim S. Eroel... Özlem isimli bir bayan ve Mehmet K. İsimli bir şahısla birlikte eşime baskı, tehdit ve zorlama ile eşimi uyuşturucu ve fuhuşa sürüklediler. Bu şahıslar uyuşturucu ve uyarıca vermek suretiyle eşime baskı kurdular.

Belirttiğim şahıslar çete şeklinde çalışıyorlar, eşimin fuhuş yapması kanıma dokunuyor.

5 tane çocuğum var, çocuklarım küçük olup annelerinin sevgisine bakımlarına ihtiyacı vardır, çocuklarımın yetim gibi ortada kalmasını istemiyorum.

Uyuşturucu ve kadın ticareti yapan bu çete, şimdi eşimi kandırarak benden para talep ettiriyor. Benim sattığım evimden dolayı 80 bin TL para istiyorlar. Eşim o parada hakkının olduğunu söylüyor. Ancak eşimi o şahıslar kandırdığı için hiçbir hakkı yoktur. Çocuklarımın başında dursaydı, başımla gözüm üstüneydi. 

SKANDAL İDDİA

Özlem ve Mehmet K. isimli şahısların Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kalabalık bir grup ile birlikte kadın ticareti yaptığını iddia eden E. Eroel "gözlerine evli veya kırsal kesimlerdeki genç kızları kestiren çetenin bir an önce çökertilmesi gerektiğini" söyledi.

"Eşimin kurtarılmasını istiyorum " dedi.