Edinilen bilgiye göre Elbistan’da kadın ve uyuşturucu ticareti yapan Mehmet K. Ve Özlem K. Sosyal medyadan tanıştıkları genç kızları ve evli kadınları kandırarak fuhuşa sürüklüyor.
Haber46’nın 31 Ekim 2019 tarihinde yapmış olduğu “ Kahramanmaraş’ta evli kadını fuhuşa düşürdüler” başlıklı haberi sonrası Elbistan’dan ihbarlar gelmeye devam ediyor. 
Son olarak çete, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan İrem A.’yı kandırarak Elbistan’a getirip pazarladıkları iddia edildi. Gelen bilgilere göre 21 yaşındaki genç kızı fuhuşa sürükleyen çete bu yolla Elbistan başta olmak üzere sosyal medya aracılığı ile tüm şehirlerden ağlarına genç kızları düşürmeye çalıştıkları belirtildi. 
21 yaşındaki İrem A. Haber46 Muhabirine yaptığı açıklamada: “ Sosyal medya platformu Facebook üzerinden Özlem K. ( 28 ) isimli kadın benimle arkadaşlık kurdu. 1 haftaya yakın arkadaşça konuştuk ve dertleştik daha sonrasında paraya ihtiyacım olduğunu söyledim. Oda Elbistan’da iş yerleri olduğunu ve iyi bir maaş ile çalıştıracaklarını söyledi. Bende kabul ederek Elbistan’a geldim. Ancak umduğum gibi çıkmadı, beni ilk olarak uyuşturucuya sürüklediler. Daha sonrasında Mehmet K. İsimli şahıs ile kafamın yerinde olmadığı bir anda ilişkiye girdik. Günlerce uyuşturucu kullandık, benim gibi birkaç kız daha vardı. Aralarında evli olanlarda var, sonrasında bizi başka erkeklere pazarladılar. İlk sıralar çok korktuğum için sesimi çıkartamıyordum. Ama 1 aylık bir sürenin geçmesiyle birlikte ilk fırsatı bulduğum anda kaçtım ve Çorlu’ya geldim. Bu çete bu yolla birçok genç kızı ağına düşürmeyi başarıyor. “ dedi. 
İŞTE 31 EKİM TARİHİNDE GEÇTİĞİMİZ O HABER
İşte korkunç iddianın sahibi E.Eroel’in açıklaması: “ Eşim S. Eroel... Özlem isimli bir bayan ve Mehmet K. İsimli bir şahısla birlikte eşime baskı, tehdit ve zorlama ile eşimi uyuşturucu ve fuhuşa sürüklediler. Bu şahıslar uyuşturucu ve uyarıca vermek suretiyle eşime baskı kurdular.
Belirttiğim şahıslar çete şeklinde çalışıyorlar, eşimin fuhuş yapması kanıma dokunuyor.
5 tane çocuğum var, çocuklarım küçük olup annelerinin sevgisine bakımlarına ihtiyacı vardır, çocuklarımın yetim gibi ortada kalmasını istemiyorum.
Uyuşturucu ve kadın ticareti yapan bu çete, şimdi eşimi kandırarak benden para talep ettiriyor. Benim sattığım evimden dolayı 80 bin TL para istiyorlar. Eşim o parada hakkının olduğunu söylüyor. Ancak eşimi o şahıslar kandırdığı için hiçbir hakkı yoktur. Çocuklarımın başında dursaydı, başımla gözüm üstüneydi. 
SKANDAL İDDİA
Özlem ve Mehmet K. isimli şahısların Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kalabalık bir grup ile birlikte kadın ticareti yaptığını iddia eden E. Eroel "gözlerine evli veya kırsal kesimlerdeki genç kızları kestiren çetenin bir an önce çökertilmesi gerektiğini" söyledi.
"Eşimin kurtarılmasını istiyorum " dedi.