Kahramanmaraş’ta gece saatlerinde Egemenlik Mahallesinde bulunan bir eğlence mekanında hesap tartışması yüzünden kavga çıktı.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Egemenlik mahallesinde birçok gece kulübü bulunuyor. Bu mekanlarda yaşanan olayların bir çoğunun üzeri kapatılırken, kamuoyuna hiçbir şekilde yansıtılamıyor.

İddialara göre gece saatlerinde genç bir arkadaş topluluğu eğlence için gittiği, Eğlence mekanında yüksek tutarlı bir hesap ile karşı karşıya kaldı. Bunun üzerine garsonlar ile tartışmaya giren gençler hiç beklemedikleri bir tepki ile karşı karşıya kaldı.

Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine mekan yetkilileri ve çalışanları gençlere mekan içerisinde saldırdı.

İçki şişeleri ve sopalarında kullanıldığı kavgada 2 genç hafif şekilde yaralanırken, gençler linç edilmekten son anda kurtuldu.

Olay sonrasında açıklama yapan gençler, 5 arkadaş eğlence için gece kulübüne geldik. Hayatımızda ilk defa geliyoruz, sadece 1 arkadaşımız alkol içti. Menüdeki fiyatta 30 TL yazıyordu. Bizde sadece enerji içeceği ve meyve suyu içtik. Karşımıza 432 TL tutarında hesap gelince şoka uğradık. Neden bu kadar fazla geldiğini sorduğumuz zaman sert bir tavırla karşılaştık. Ne söylesek hakaret olarak algıladılar ve bize saldırdılar. Mekanda bulunan müşteriler bizi kurtardı “ dedi.