Adıyaman’ın Kahta ilçesinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
İlk kaza, Salkımbağ köy yolu 1. kilometresinde meydana geldi. Mahmut Yılmaz yönetimindeki 02 KE 668 plakalı traktör seyir halindeyken karşı yönden gelen 02 FA 667 plakalı Fikret Şahin yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle traktörün römork kasası devrildi.
Meydana gelen kazada traktör sürücüsü Mahmut Yılmaz ile otomobil sürücüsü Fikret Şahin ve araçta bulunan Fikriye Şahin yaralandı.
Olay yerine sevk edilen 112 acil servis ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralılar, Kahta Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
İkinci kaza ise Kahta’dan Diyarbakır yolu 48. kilometresinde meydana geldi. Mahmut Tepe yönetimindeki 63 PE 167 plakalı otomobil şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Meydana gelen kazada sürücü Mahmut Tepe, Abuldakidir Çokzaman, İbrahim Dalaman ve Abdulvahit Sideli yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Göçeri Devlet Hastanesi Acil Servisine daha sonra Kahta Devlet Hastanesi sevk edildi.
Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.