Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde okuldan çıkıp evine giderken bir kamyonetin çarptığı liseli öğrenciyi ambulansın gelmesini beklerken arkadaşları teselli etmeye çalıştı.
Kaza, Kepez Mahallesi Anadolu Ticaret ve Meslek Lisesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Pakize Sezer (44) idaresindeki 67 LJ 529 plakalı hafif ticari kamyonet, okuldan çıkıp evine gitmeye çalışan 10. sınıf Bilgisayar Bölümü öğrencisi Kübra Başol’a (17) çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşen genç kız acı içerisinde ağlamaya başlarken, yanındaki arkadaşları genç kızın elinden tutup teselli etmeye çalıştı. Öğrencilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri, yaralıyı ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Öğrencinin arkadaşları gözyaşlarına boğulurken, kazaya karışan kamyonet sürücüsü polis tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
Yaralı öğrencinin hayati tehlikesi bulunmazken, tedbir amaçlı bir süre müşahede altında tutulacağı öğrenildi. Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.