Kadıköy’de yürüyüş yaptığı sırada hafriyat kamyonunun altında kalan 23 yaşındaki Şule Dere, duvağıyla son yolculuğuna uğurlanıyor. Genç kızın sinir krizi geçiren anne ve babası yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.
Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Yoğurtçu Parkı’nda gece saat 23.30 sıralarında yürüyüş yapan Şule Dere, seyir halinde olan hafriyat kamyonunun altında kalarak feci şekilde can vermişti. Üniversiteli genç kızın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Zühtü Paşa Camii’ne getirildi. Üniversiteli kızın annesi Nesrin Arslan ve babası Berdan Dere sinir krizi geçirdi. Ailenin yakınları, anne ve babayı sakinleştirmek için büyük çaba gösterdi. Tabutun başına duvak konulan genç kızın cenazesinin Kızıl Toprak Zühtü Paşa Camii’nde kılınacak ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.
Aileyi yalnız bırakmayan bir yakınları ise acısını şöyle dile getirdi: "Parkta yürüyüş yolunda, parkın içinde meydana gelmiş kaza. Her şeyi çöp ve moloz olarak görüyorlar ve onun getireceği para olarak görüyorlar herhalde. Ne diyeyim daha insanlığın bir değeri yok ki molozu taşıyınca para alıyor. İnsanı çiğneyince ne olacağını göreceğiz."