Karaman’da hızlı tren için yapılan üst geçidin altında kadın cesedi bulundu.
Olay, Şeyh Şamil Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, üst geçidin altında bir kadının hareketsiz bir vaziyette olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Söz konusu yere gelen polis ekipleri, sağlık görevlileriyle birlikte yaptıkları kontrolden kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Polisin çevre güvenliğini almasının ardından yapılan incelemede kadının üzerinden kimlik çıkmayınca ismi belirlenemedi.
KIZINI TEŞHİS EDEN BABA GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Kadının kimliğini tespit etmek için ekipler karakollara her hangi bir kayıp müracaatının olup olmadığını sordu. Çarşı Polis Merkezi Amirliğine Emine Akman (34) isminde bir kadının yeni kayıp müracaatı yapıldığını öğrenen ekipler, müracaatı yapan baba Mustafa Akman’ı olay yerine getirdi. Kızının cesedini teşhis eden baba Akman, gözyaşlarına hakim olamadı.
Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Emine Akman’ın cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
İKİ BACAĞINDAKİ KIRIK İNTİHAR İHTİMALİNİ GÜÇLENDİRDİ
Üst geçit altında cesedi bulunan bir çocuk annesi Emine Akman’ın, Hollanda doğumlu olduğu ve 8 yıl önce eşinden boşandığı öğrenildi. İki bacağında kırıklar bulunduğu saptanan Emine Akman’ın yaklaşık 9 metre yüksekliğindeki üst geçitten atlayarak intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.