Antalya’da karnının aç olduğunu belirterek yardım isteyen bir hırsızlık zanlısı, kendisine para vermek isteyen 16 yaşındaki Erbağ T.’nin cüzdanını çalarak kaçtı.
Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi 2864 Sokak üzerinde saat 10.30’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erbağ T. (16) yaz Kur’an kursu için gittiği yurttan çıktığında, yanına bir kişi yaklaştı. Bir süre genç kızı takip eden 20-25 yaşlarındaki genç, Erbağ T.’den karnının aç olduğunu belirterek bir miktar para istedi. Duruma üzülen T. çantasından cüzdanını çıkarıp para vermek istediği sırada hırsızlık zanlısı cüzdanı alıp koşarak olay yerinden uzaklaştı.
Olayı görenlerin polise haber vermesi üzerine bölgeye gelen ekipler, eşkalini belirledikleri zanlıyı aramaya başladı. Bir görgü tanığının tarifi doğrultusunda hareket eden polis ekipleri yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bir taşın altında cüzdanı bulabildi. Cüzdanın bulunduğu yere gelen mağdur Erbağ T. cüzdanını görünce sevindi ancak zanlının cüzdandaki 170 TL parayı aldıktan sonra cüzdanı atarak izini kaybettirmek istediği belirlendi.
Polis zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.