Samsun’da polis tarafından yakalanan ve Gaziantep’de iş yerinden kasa hırsızlığı olayına karıştığı iddia edilen şahıs, Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, Gaziantep’ten kasa hırsızlarının 27 BCB 60 plakalı otomobil ile Samsun’a geldikleri istihbaratını aldı. Söz konusu otomobil İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi Kadife Sokak üzerinde park halinde bulundu. Hırsızlık Bürosu ekipleri M.M. (39) ve A.C.’yi (30) gözaltına aldı. Sahte kimlikle yakalanan ve hakkında 31 yıl 5 ay hapis cezası bulunan M.M., Samsun Adliyesi’ne sevk edilip adli işlemlerinin ardından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Samsun polisinin Gaziantep Cumhuriyet Savcılığı ile yaptığı irtibat sonucu A.C., Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından Gaziantep’te karıştığı kasa hırsızlığı ile ilgili Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. A.C.’nin SEGBİS sistemi ile görüntülü olarak Gaziantep savcısına ifade veren ve suçlamaları kabul etmeyen A.C., serbest bırakıldı.